Wymagana istniejąca mapa
Kup ten upgrade tylko wtedy, gdy wymagana wcześniejsza mapa jest już połączona z Twoim kontem UrbexNow.
Ten upgrade aktualizuje lub rozszerza istniejącą mapę UrbexNow. Zmiana jest przetwarzana w Twoim własnym środowisku map.
Kup ten upgrade tylko wtedy, gdy wymagana wcześniejsza mapa jest już połączona z Twoim kontem UrbexNow.
Po udanej płatności upgrade jest od razu przygotowywany dla Twojego konta.
Mapa, Lista życzeń i Odwiedzone pozostają w tym samym miejscu.
Przed zakupem sprawdź, jaka istniejąca mapa lub wersja jest wymagana dla tego upgrade’u.

Przed zakupem sprawdź istniejącą mapę oraz używane konto.
Nie. Ten produkt jest aktualizacją istniejącej mapy wskazanej w informacjach o produkcie.
Tak. Przed zakupem sprawdź, czy wymagana mapa jest już dostępna na Twoim koncie.
Użyj tego samego konta UrbexNow, na którym znajduje się istniejąca mapa.
Po udanej płatności upgrade jest przetwarzany bezpośrednio dla Twojego konta UrbexNow.